Tel +31 (0) 118 745880 Klantenservice

compare 0

U heeft geen artikelen om te vergelijken

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Betaalmogelijkheden kralenwinkel online

Op welke manieren kunt u bij Kralenwinkel Online betalen? 

ideal betaallogo

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.
Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen.
U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Kijk voor meer info even op de website van Ideal

paypal
Indien u een PayPal account heeft, kunt u bij ons ook betalen via PayPal. Betalen met PayPal is snel, eenvoudig en veilig.
Met PayPal kunt u overal ter wereld betalen, zelfs zonder dat u daarvoor een pas of code nodig heeft. Het enige dat u nodig heeft zijn u inloggegevens van PayPal. 
Uw order word direct in behandeling genomen nadat de betaling is afgerond. Wij zien uw betaling immers als definitieve bevestiging. 
Voor meer informatie over PayPal, zie www.paypal.com

visa betaallogo
Steeds meer mensen kopen producten via internet. Van boeken en cd’s tot vakanties, het kan ook allemaal met uw Visa kaart.
Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. En u bent in goed gezelschap: het merendeel van alle online aankopen wordt gedaan met een Visa kaart!
Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in.
Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht.
U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet.
Klik op de volgende link voor meer informatie over Visa

mastercard logo
Betalen met uw MasterCard creditcard op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel.
Met meer dan 28 miljoen acceptatiepunten is geen enkele creditcard meer geaccepteerd dan MasterCard. Met een MasterCard heeft u altijd en overal geld op zak, ook online.
Bovendien kunt u op vrijwel elke Nederlandse als internationale website betalen met uw MasterCard creditcard.
Klik op de volgende link voor meer informatie over MasterCard Snel, gemakkelijk en veilig. Online betalen werkt als volgt: u vult het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site.
Bij vrijwel alle Nederlandse sites en steeds meer buitenlandse sites wordt u vervolgens gevraagd om uw MasterCard® SecureCode™.
Hierdoor wordt betalen op internet net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw MasterCard creditcard.

betaal logo mister cash
Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is tevens een gegarandeerde online betaling voor de webwinkelier.
Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.
Kijk hier voor meer informatie over Mister Cash

AfterPay
Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay 
AfterPay – Achteraf betalen (Nederland) AfterPay voert voor www.kralenwinkel-online.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.AfterPay website.

vooruit_betalen
Als u er voor kiest om het bedrag van de bestelling over te schrijven op onze rekening, vindt u op de bevestigingsmail alle bankgegevens van Kralenwinkel Online. Kralenwinkel Online heeft de ING bank als bankrelatie.

IBAN: NL84INGB0006000577
BIC: INGBNL2A