Tel +31 (0) 118 745880 Klantenservice

compare 0

U heeft geen artikelen om te vergelijken

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Blader door
Categorie
  1. 6 mm Vintage Style (88)
  2. 8 mm Vintage Style (87)
  3. 10 mm Vintage Style (96)
  4. 12 mm Vintage Style (87)
  5. Blanke Houten Kralen (23)

Houten kralen

Houten kralen

houten kralen 6 mmhouten kralenhouten kralen 10 mmhouten kralenblanke houten kralenHouten kralen kopen voor het maken van armbandjes of een stoere kettingen

Sieraden met houten kralen zijn voor stoere meiden! Houten kralen hebben matte kleuren en zijn daardoor zeer geschikt voor stoere armbandjes. De houten kralen zijn van goede kwaliteit en licht van gewicht. Bijna alle kleuren zijn verkrijgbaar in 6, 8, 10 en 12 mm en door de grote rijgopening makkelijk te gebruiken op elastiek en waxkoord.

Vintage-Look Houten Kralen

Met deze houten kralen maakt u in een handomdraai de mooiste sieraden in de trendy vintage-stijl! Onze vintage-look kralen zijn verkrijgbaar in 4 maten in heel veel verschillende mooie kleuren die prachtig met elkaar te combineren zijn.

Kraal in trendy of klassieke kleuren

Hout hoeft niet saai te zijn! Ook de houten kralen uit ons assortiment zijn trendy en verkrijgbaar in verschillende felle kleuren. Maak je liever klassieke armbanden of kettingen? Kies dan voor een natuurlijke houtkleur of een klassieke kleur zoals zwart, wit, beige of grijs.