Tel +31 (0) 118 745880 Klantenservice

compare 0

U heeft geen artikelen om te vergelijken

Lookbooks Inspiratie Sieraden maken

Bekijk hier de leukste sieraden en bestel direct wat je zelf nodig hebt om de sieraden zelf te maken. Ken je dat, je ziet een leuk sieraad en zou het zelf willen maken, maar je weet niet hoe te beginnen? Hoe maak je dat? Welke spullen heb je nodig? In de voorbeelden die we hier geven, kun je meteen ontdekken welke kralen of onderdelen zijn gebruikt!

Blader door de verschillende lookbooks om inspiratie op te doen en zelf aan de slag te gaan met sieraden maken! 

 

 

sieraden spring en summer

Keep calm and praise the sun!

Bij het bekijken van dit lookbook gaat de zon (bijna) van zichzelf schijnen! Onze Spring & Summer editie staat boordevol inspiratie met dé sieradentrends van deze tijd van het jaar. Vrolijke enkelbandjes, opvallende oorbellen en zoete armbandensetjes... Het mag en kan allemaal! Laat je inspireren en ontdek meteen welke kralen en andere benodigdheden wij gebruikt hebben bij onze creaties.

Klik hier om het lookbook te bekijken.

 

boho sieraden maken

Bohemian sieraden maken

Bohemian is de afkorting van boho en komt van het woord la bohème. Je kent de denkwijze vast wel: dat je als kunstenaar vrij moet kunnen denken, een beetje out of the box zeg maar. De kleding- en sieradenstijl die daarbij hoort is etnisch en nonchalant. Even vertaald komt dat neer op heel veel kwastjes, veertjes, muntjes.  Het zijn vaak volle sieraden met veel franjes en hangers. Qua kleuren zijn het allemaal warme, natuurlijke en aardse tinten.

Klik hier om het lookbook te bekijken.

 

inspiratie sieraden

Nog meer inspiratie en ideeën om sieraden te maken

Sommige sieraden kunnen altijd, omdat ze eenvoudigweg bij elke outfit passen of omdat ze zo leuk zijn dat je ze wel elke dag zou willen dragen! In dit lookbook kun je allerlei leuke ideeën opdoen om zelf sieraden te maken. Armbanden, kettingen, oorbellen en meer. Het zijn sieraden gemaakt van allerlei materialen. Wij verkopen alle onderdelen en materialen in onze webshop, dus je kunt de sieraden makkelijk zelf namaken.

Klik hier om het lookbook te bekijken.